93 784 0324 info@egartec.com

La Inspecció de Treball, obliga a totes les empreses a que registrin, TOTS ELS DIES, DE FORMA INDIVIDUAL, la jornada dels seus treballadors, independentment de que siguin fixos, temporals, a temps parcial, jornada completa, amb jornada partida o intensiva. Fins ara, només era obligatori registrar les hores extres dels treballadors.

Les empreses han de registrar diàriament la jornada de treball dels seus empleats encara que no es realitzin hores extraordinàries. Així ho ha establert l’ Audiència Nacional en dos sentències que consideren OBLIGATORI registrar la jornada de cada treballador ( estableix l’ artícle 35.5 de l’ Estatut dels treballadors, ET).

És important evitar que l’ empresa quedi exposada a una sanció, per això recomanem instal·lar el  nostre SISTEMA DE CONTROL DE PRESÈNCIA per a registrar les hores de tots els teus treballadors de forma senzilla i efectiva.

Article relacionat: Més informació

 

Si desitja rebre més informació no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres en el telèfon 93 784 03 24, o bé, enviant un e-mail a info@egartec.com